Fortsatt guldregn

Igår proppade vi transporter och bilar fulla med barn och ponnyer och åkte till Köping för bruksdag och drive in-utställning!

Vi avverkade våra utställningsstarter först på dagen, och den här gången släppte jag mina kontrollbehov och lät ponnyernas ryttare visa ”sina” hästar! Både Hedvig, Lovisa och Linnea har redan bevisat hur duktiga de är i handlerklass men för Paula blev det debut på utställning. Jilla blev lite stark, så henne tog jag själv, men Paula visade sin Jissa, Linnea visade sin Dagny och Lovisa visade Jippi. Det gjorde de så fantastiskt att samtliga fyra fick guld!

Trodde knappt mina öron när till och med Jissa fick gå vidare med guld (88888=40p). Det innebär att hon nu är färdig för att höjas till GI och har 30 avkommepoäng till sin mamma Jinna! Även Jilla överraskade och fick en 9:a på trav och totalt 88889=41p, och Dagny klämde i med inte mindre än 99897=42p=42p. Jippi fick med sig 88888=40p hem till sin matte Anneli.

Linnea & Dagny, Hedvig & Jilla, Emma, Lovisa & Jippi, Paula & Jissa

Sen kämpade vi oss igenom hela 40 bruksstarter, och inte heller där var resultatet att skämmas över. Utan koll på mer specifika resultat så här i efterhand (innan resultatlistorna kommer…) så fick vi med oss inte mindre än 12 placeringspokaler (varav 4 vinster) och en megapokal, 2 täcken, säkert 20-25 placeringar, och två ”titlar” – Jippi lyckades vinna både Bästa hopponny och Reserv Brukschampion, och det efter att ha gjort sina första hopp med ryttare så sent som för nån vecka sen! Antalet rosetter ska vi inte ens tala om… På bilden har vi fått med de vi hittade för stunden, men det var flertalet som saknades… :) Väldigt nöjda barn! Och nöjd ponnyägare förstås!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.