Intensiv höst och vinter

Hösten kickades av med att Doris 3-årspremiering. Det var roligt att få träffa henne igen och se att hon mådde så bra (även om jag följer henne på instagram också och kan se vilket härligt liv hon har med sin familj!).

Jag fick förtroendet att visa Doris själv, men tyvärr räckte hon inte upp till ett diplom – hon är nog lite sen i utvecklingen och är ännu rätt överbyggd bak. Hon fick i alla fall klass I vilket jag är jättenöjd med – 87887=38p.

I slutet på september packade vi in ponnyer och barn och åkte till Gnesta på tävling i engelska rid- och körklasser. En rolig tävling med lite annorlunda upplägg, även om det ibland var svårt att förstå kriterierna för placeringarna, när hästar som vägrat på varenda hinder gick före de som var felfria osv… Men barnen var nöjda och ponnyerna skötte sig strålande! Vi fick en hel bunt rosetter och placeringar med oss hem så alla glada i slutändan!

Det här blev också Linneas sista uppsuttna tävling på Dagny, nu får hon fokusera på körningen!

I oktober kom min kusin Hanna och hennes barn på besök från Värmland. Äldsta dottern Stella är helt besatt av hästar och var väldigt lycklig över att hennes mammas kusin har en hel bunt! Hon kommer tillbaka nu till helgen och tillbringar en hel helg hos oss och hästarna!

Sen har vi då till sist fått lite vinter också. Några veckor har vi ändå haft snö, och passat på att köra pulka. Synd att det inte varar längre! Ponnyerna har varit väldigt glada att få arbeta lite mer, det är annars lite svårt att köra och sånt när det är så halkigt ute… Särskilt Dagny har varit ett riktigt litet ånglok som bara vill springa springa springa till världens ände! Dessutom laddar vi nu upp inför körsäsongen så nu måste vi göra lite mer ordentliga pass framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.