Diplom och ringetta!

Igår åkte jag och Christina med Jemma till Katrineholm för 3-årspremiering. Det är ju lite speciellt i år som alla vet, så vi fick inte ha med oss fler i bilen och vi kunde inte ta med oss Pajen och Joxxa för höjning till A, körprov och fölvisning utan fick nöja oss med Jemma. Ganska skönt ändå dock!

Vi gjorde ett försök till körprov, men mitt i körprovet börjar det blåsa upp jättekraftigt och strax efter kom det ett skyfall. Dessutom gjorde körprovet på ett fält med högt gräs, stora hål och lutning. Jemma fick panik och började slå i vagnen och det blev helt enkelt katastrof. Tack och lov fick jag stopp på henne med hjälp av Christina, och utan synliga skador som resultat. Innan dess hann vi köra en dryg åtta i skritt, och domaren tyckte tydligen det räckte ändå för hon fick godkänt körprov ändå.

Jemmas körprov

Efter det var nog både jag och Jemma lite skärrade, för så snart selen var av var hon fullständigt kolugn och klockren. Hon var en liten ängel vid visningen, och döm om min förvåning när hon sattes först i en ring på åtta fina 3-årsstandardston! Resultatet blev 98798=41p – det högsta jag fått på en 3-åring faktiskt! Kritiken var precis så som jag bedömt henne hemma innan, dvs hennes svagheter är tåvidhet höger fram och ett kort sluttande kors, men med plus på typ och rörelser. Vilken liten stjärna hon är, jag är så stolt!

 

3 år, diplom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.