Liten Joxxa

Den 4 juni, efter fyra långa veckor av vakande och väntande, föddes Pajens lilla dotter Joxxa! Ut kom en liten rödblack dessutom, och ännu en tjej – min 8:e av 9 möjliga! Helt tokigt.

Nyfödd

Precis som tidigare har Pajen och Jinna skött uppfostran gemensamt, Pajen står för maten och Jinna är nanny. Det har också varit fantastiskt fint att se hur flocken samverkar kring henne, första veckorna gick stona i ring runt henne och valackerna fick inte komma i närheten, och fortfarande sover hon nästan alltid omgiven av flocken som håller ett vakande öga.

Nyfödd med hela flocken som vakt

Lilla Joxxa har varit oerhört social ända från dag 1 och har ett psyke helt utöver det vanliga. Det kommer bli jätteroligt att jobba med henne, hon är supertrevlig och mysig och väldigt, väldigt trygg.

Joxxa & Lovisa <3

Inledningsvis var jag lite fundersam kring hennes kvalitet, men när hon hade varit med mamma Pajen på betäckning några veckor kom hon hem och såg jättefin ut. Tycker hon ser väldigt trevlig ut (möjligen hade jag önskat lite mer ben om jag fick vara petig!) så jag hoppas det fortsätter så. Hon har dessutom de allra charmigaste zebratecken på benen man kan tänka sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.