Om oss

Pajen och hennes guldavkommor 2018!

jinnabeacherJag som har stuteri Granbacka heter Linnea Ornstein och har hållit på med hästar sen 1991 och shetlandsponnyer sen 1996. Tre år senare köpte jag min första egna shetland, och hon finns fortfarande kvar hos mig – Amaze. Sedan dess har några hästar kommit och gått, men idag finns sex ponnyer i min ägo. Stuterinamnet registrerades 2006. Hästarna är idag lite spridda över landet – tre i Skåne där jag numera bor, två kvar i Stockholm hos fodervärdar och en utlånad till Västervik.

Mina hästar används till körning, ridning, agility, utställning och avel – det mesta som jag har möjlighet till. De har också gått på shetlandsponnyläger och har varit med och visat upp sig på Sweden International Horse Show på Friends arena. Eftersom användning är viktigt för mig så vill jag att alla mina hästar skall ha ett lugnt och stabilt temperament, och mina hästar är väldigt mycket hanterade från dag 1.

Något annat som är viktigt för mig är en förärvningssäker stamtavla, och alla mina ston som används i avel har diplom och är mångfaldigt guldbelönade på utställning. Bakom dem ligger flera generationer av diplomston, championhästar, och ELIT-belönade förfäder.

Linnea
Jag är född 1984, bor utanför Eslöv, och arbetar som jurist. Dessutom frilansar jag som fotograf och stickdesigner. Mina foton och stickade produkter finns i min webbportfolio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.